Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Δελτίο Τύπου 17.6.10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Στη σημερινή Συνεδρίαση του Δ.Σ του Συλλόγου μας, η παράταξη μας αποχώρησε, καταγγέλλοντας τη στάση της πλειοψηφίας και του Προέδρου κ. Κατσαρού.
Του ζητήσαμε, να παραθέσει τα στοιχεία για δήθεν συμμετοχή με υπογραφή ή συμφωνία της Γεν. Γραμματέως, Λένα Αναούνη, σε απολύσεις συναδέλφων.
Όπως, ήταν φυσικό δεν προσκόμισε τέτοια στοιχεία και όταν του ζητήσαμε να ανασκευάσει τη παραπάνω δήλωση, το αρνήθηκε.
Συνάδελφε Πρόεδρε, ο συνδικαλισμός τύπου life style και οι αγκαλιές με τη Διοίκηση, δεν οδηγούν σε επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων αλλά σε αποπροσανατολισμό. Πρέπει να καταλάβετε ότι οι εργοδότες έχουν το ΣΕΒ να τους προστατέψει.

Συνάδελφοι,
Γνωρίζετε, πολύ καλά τη συνδικαλιστική μας δράση και την παρουσία μας στο χώρο, με σοβαρά επιχειρήματα απέναντι σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Αντιστεκόμαστε, στις λογικές και στις πρακτικές του Προέδρου, που ουδεμία σχέση έχουν με το σκοπό ιδρύσεως του Συλλόγου αυτού.
Θα συνεχίσουμε, να κάνουμε το καθήκον μας και είναι σίγουρο πια ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να απαξιώσει τις συλλογικές προσπάθειες των εργαζόμενων, που αγωνίζονται για ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον και τη βιωσιμότητα της επιχείρησης.
Εμείς, θα κάνουμε το καθήκον μας με συνέπεια, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μας, στηρίζοντας το σκοπό ίδρυσης του Σωματείου και στέλνουμε σαφές μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, που προσπαθούν να μας εμποδίσουν.
Δεν μπορείτε, να μας σταματήσετε γιατί δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Συνάδελφοι, με τα «καλά παιδιά» όπως μας παρουσιάζονται.
Έχουμε ανάγκη από σοβαρούς εκπροσώπους που θα προστατέψουν και θα υπερασπιστούν τις ανάγκες μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: